top of page

Verzending & Retourneren

Op dit moment leveren wij in Nederland, België en Luxemburg.

VERZENDING:

MakeUp4Beauty verzendt haar producten via PostNL en verzending vindt in de regel binnen 2 dagen plaats. Aangezien wij afhankelijk zijn van de diensten van PostNL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden soms iets langer zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een mail zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en in het geval van pakketpost een mail met de track and trace codezodat je de zending kunt volgen.

VERZENDKOSTEN:

 

De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn bij MakeUp4Beauty altijd € 4,10 voor brievenbuspost. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is verzending in Nederland gratis! Voor verzending naar Belgie en Luxemburg geldt een bedrag van € 9,00 en is de verzending gratis vanaf € 80,00

RETOURNEREN:

 

Natuulijk hopen we dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankopen is het goed te weten dat er altijd de mogelijkheid is binnen 14 dagen te retourneren.

 

Voor het retourneren gelden echter

wel een aantal regels:

​* Je kunt een product terugzenden als je binnen 30 dagen een retouraanvraag hebt gedaan. Wanneer je besluit het artikel binnen 30 dagen te retourneren, komen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening.Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terug betaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn, of verkeerd geleverde artikelen.

* Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat de MakeUp4Beauty niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen.Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort op je rekening.

 

Lees  in onderstaande bijlage 1 meer over het herroepingsrecht.

Bijlage 1:

Het herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@makeup4beauty.nl.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u een mail te sturen via

info@MakeUp4beauty.nl

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Binnen uiterlijk 30 dagen na toesturen van deze mail dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Druk hier voor het Herroepingsrecht formulier te openen

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten

maximaal € 3,25 zullen bedragen.

 

Contactgegevens

Makeup4beauty

Grauwe gans 49 Uithoorn Netherlands T (029) 752-4888 E info@makeup4beauty.nl

Contactpersoon voor privacyzaken

Angeline Limburg

bottom of page